IDEES, revista de temes contemporanis

RSSPortada

imprimir

Llibres Gencat connectant idees i experiències

Agenda | 05/07/2011

La Generalitat de Catalunya a Internet

Imagen articulo

El número 33 de la Revista IDEES sobre Noves estatalitats i processos de sobirania dirigit per Hèctor López ha estat ressenyat amb un post per llibres gencat, el bloc de les publicacions de la Generalitat de Catalunya.


Al CETC ens agrada poder ser presents en el que són les primeres passes d’aquest nou canal de difusió del coneixement produït des de la Generalitat. Llibres Gencat és un projecte desenvolupat per l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya amb l’assistència tècnica de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i el CTTI. La Generalitat de Catalunya ha inaugurat diversos blocs en els darrers mesos, es tracta de diversos espais oberts al voltant dels projectes de la Generalitat de Catalunya a Internet

L’ús de les xarxes socials provoca canvis en les nostres esferes personal, social i professional. Centrant-nos en l’àmbit professional, l’actual escenari de gran connectivitat entre persones i la gestió de la informació generada afavoreix que s’avanci cap a formes d’intel·ligència col·lectiva que estan canviant les organitzacions. L’accés a les xarxes socials mitjançant els aparells mòbils garanteix la participació des d’arreu; i, com més gent les usa, més se’n poden multiplicar les utilitats. Ofereixen, doncs, un excel·lent escenari cap a la millora i la innovació. A més de facilitar la participació i implicació de la ciutadania i altres actors en la governança, les xarxes socials complementen els canals de comunicació bidireccional de l'Administració (atenció telefònica, presencial...).

Envia a un amic Envia a un amic Compartir Meneame.net Del.icio.us DiggIt! Google Facebook Twitter
avís legal | crèdits | contactar | backoffice

Tapineria, 10, 3r | 08002 Barcelona | Tel. +34 93 887 63 70

© 2017 Centre d'Estudis de Temes Contemporanis