IDEES, revista de temes contemporanis

RSSFront page

imprimir

Llibre Blanc del Tercer Cívicosocial

Opinió | 01/10/2000

Gràcies a la confiança del Departaments de la Presidència i Benestar Social

Imagen articulo

Gràcies a la confiança del Departaments de la Presidència i Benestar Social, la elaboració del Llibre Blanc ha estat el primer treball de l’Equip de recerca sobre el tercer sector, dintre del CETC.


El <b>Llibre blanc del tercer sector cívico-social </b>és fruit de la recerca feta sobre una base de 5.500 organitzacions cívico-socials catalanes. A partir de l’establiment de diferents subsectors d’activitat: alcoholisme i drogoaddicció, desocupats, disminuïts, dona, immigració, gent gran, malalties i SIDA, pobresa i marginació, veïns i obra social de les caixes així com en funció del volum pressupostari de les organitzacions i les seves formes jurídiques es fa un estudi en profunditat de diferents àrees d’aquest conjunt d’organitzacions del tercer sector.

El present i futur dels recursos humans organitzatius, els recursos econòmics, l’ús de les noves tecnologies, la comunicació, el marc legal de les organitzacions i les relacions que es donen entre organitzacions del sector, amb empreses i amb l’Administració pública són analitzats en profunditat en aquest estudi.

<i>Document de síntesi del Llibre blanc del tercer sector cívico-social</i>

Es tracta d’un document de difusió que recull un compendi de les dades més importants incloses en el Llibre blanc del tercer sector cívico-social. Mitjançant un estil planer i de manera molt gràfica pretén esdevenir una eina del dia a dia de les organitzacions del tercer sector cívico-social tot aproximant les organitzacions a la realitat del seu sector així com als reptes i possibilitats d’afrontar el futur.

<a href="http://www.idees.net/Observatori_Tercer_Sector/Llibre_Blanc_3sector_Doc_Sintesi.pdf" target="_self"><strong>Llibre blanc del tercer sector civicosocial. </strong>Document de síntesi (PDF 1.52 MB)</a>

Envia a un amic Envia a un amic Compartir Meneame.net Del.icio.us DiggIt! Google Facebook Twitter
avís legal | crèdits | contactar | backoffice

Tapineria, 10, 3r | 08002 Barcelona | Tel. +34 93 887 63 70

© 2017 Centre d'Estudis de Temes Contemporanis